Hideo Kojima teast een mysterieuze nieuwe game

Hideo Kojima is toch wel de meester van mysterie, dat heeft hij nu weer bewezen. Via Twitter teasde hij onlangs een nieuwe game.

Een mysterieuze game die nu pas wordt getoond op de officiële website van Kojima Productions met enkel één afbeelding. Er zijn veel speculaties en weinig details over waar Kojima en zijn team aan werken. Een nieuwe horror game lijkt zeer waarschijnlijk gezien de kortstondige Silent Hills / P.T. samenwerking tussen Kojima, Reedus en filmregisseur Guillermo del Toro. Dit beeld is onheilspellend en mysterieus genoeg voor een horrortitel. Het zou ook een vervolg kunnen zijn op Death Stranding of het zou te maken kunnen hebben met de game die naar verluidt Overdose heet en waar Kojima Productions met Xbox aan werkt. Naar verluidt is dat een episodische horror game gebouwd op Microsoft's Azure cloud technologie.

Waar Kojima nu mee bezig is, is dus nog zeker niet duidelijk. Hopelijk horen we binnenkort meer.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?