Hitman 3 VR: Reloaded komt naar Meta Quest 3

-

Agent 47 is terug in een nieuwe VR-ervaring! Hitman 3 VR: Reloaded wordt exclusief voor de Meta Quest 3 uitgebracht en biedt spelers de kans om in de huid te kruipen van de beruchte kale huurmoordenaar.

Ontwikkelaar IO Interactive heeft samen met XR Games gewerkt aan een volledig nieuwe VR-ervaring voor Hitman 3. Spelers kunnen zich verheugen op nieuwe gameplay-mogelijkheden, zoals het gelijktijdig gebruiken van twee wapens. Daarnaast is de game visueel aangepast voor VR, waardoor spelers nog meer in de wereld van Hitman zullen opgaan. De game biedt een reeks nieuwe functies, waaronder dubbel handelen, een nieuwe grafische stijl en verbeterde bewegingsopties. De game is nog niet uit, maar de trailer geeft alvast een voorproefje van wat je kunt verwachten:

Hoewel er nog geen exacte releasedatum is bekendgemaakt, belooft Hitman 3 VR: Reloaded een must-have te worden voor fans van de serie en liefhebbers van VR-gaming. Met nieuwe features en een verbeterde presentatie lijkt deze versie van Hitman 3 klaar om nieuwe maatstaven te zetten in het genre.

Bron: YouTube

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hitman 3

Ontwikkelaar:

IO Interactive

Uitgever:

IO Interactive

Release:

20 januari 2021

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
VR
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord