Hyves beschikbaar voor de PSP

Geplaatst:
Aangepast: 22 juli 2018 11:48

Sony Computer Entertainment werkt samen met de populaire sociale netwerk website Hyves. PlayStation Portable bezitters kunnen vanaf vandaag filmpjes en foto's van vrienden heel makkelijk naar hun PSP downloaden.

Sociaal zijn is tegenwoordig populair onder alle soorten en maten. Sony en Hyves vonden dat het tijd werd om entertainment en sociale netwerken samen te fuseren.

Naast het downloaden van filmpjes en foto's is ook de websiteformaat aangepast om optimaal van Hyves te genieten op je PSP. Zo kun je ook mobiel je eigen profiel en dat van je vrienden bekijken op Hyves

De samenwerking met Hyves benadrukt de multifunctionaliteit van de PSP. We bieden de Hyves gebruiker en PSP bezitter iets wat tot op heden niet mogelijk was. Met één druk op de knop heb je foto's en filmpjes van vrienden in je binnenzak. Naast de vele functionaliteiten van de PSP is er dus weer een reden bijgekomen om een PSP in huis te halen. Met meer dan zeven miljoen gebruikers is Hyves een fantastische partner.

En een reactie van Hyves:

Het vergroten van mobiel gebruik van Hyves is een van onze belangrijkste prioriteiten. Daarom willen we de belangrijkste mobiele devices optimaal ondersteunen. De PSP is erg populair, zeker onder een belangrijk deel van onze doelgroep, dus we zijn erg blij dat we nu in een nauwe samenwerking met Sony deze versie van Hyves voor de PSP lanceren
Lees meer