Informatie nieuwe Tony Hawk

Activision heeft vandaag de nieuwe Tony Hawk game bekendgemaakt en veel informatie over de game gegeven. Zo zal de game gebruik maken van versnellingsmeters, wat betekent dat je de game kan spelen door je Nintendo DS te kantelen. Net zoals de verschillende iPhone en iPod touch games.

De game komt daarnaast ook exclusief uit voor de Nintendo DS. Tony Hawk gaat ook iets heel anders doen. Hij gaat namelijk snowboarden. In deze modus heb je 20 minigames die zich op het sneeuw afspelen. Er zal ook nog gewoon geskateboard kunnen worden.

De game maakt ook deel uit van een bundel. De game zal over de toonbank gaan samen met Hue Pixel Painter. De reden voor deze bundel heeft Activision ook verklaard:

"Uncovering sources of paint below the ground's surface, players take Hue through various landscapes bringing colour back to a dreary environment and defending against the Drabs who have set out to leave the world gray and bland."

Dit klinkt in eerste instantie wat vreemd. Het ziet er naar uit dat Hue Pixel Painter gaat meevaren op de boot van Tony Hawk. We moeten nog maar zien of dit een goede of slechte keuze is.

Een releasedatum van beide games is nog niet bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?