Je eigen PlayStation 3 bundel samenstellen?

Sony heeft een nieuw bundle pack voor de PlayStation 3 aangekondigd voor het Verenigd Koninkrijk, genaamd Pick 'n' Mix. We hebben het hier over de 40GB versie die 350 pond, ongeveer 450 euro, gaat kosten. Het speciale aan de Pick 'n' Mix bundle is dat je zelf twee First Party titels mag kiezen. Dit is de lijst:

-

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?