Je favoriete mods op Steam

Soms zijn je favoriete mods moeilijk te verkrijgen. Je zult naar een vreemde website moeten gaan en het daar vandaan halen, met alle gevaren van dien. Valve heeft daar iets op gevonden. Zij gaan namelijk een aantal mods uitbrengen op Steam!

- Age of Chivalry
- D.I.P.R.I.P.
- Insurgency
- Synergy
- Zombie Panic: Source

Het enigste wat je hiervoor nodig hebt is de originele Source engine. Deze krijg je als je bijvoorbeeld Half-Life 2 of Counter Strike: Source koopt.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?