Jongens woest om verbod op games

Een middelbare school in Doetinchem heeft na een ruzie om online spelletjes besloten deze te verbieden. Dit pikte twee jongens van 13 en 14 jaar niet, en dus besloten ze actie te ondernemen.

De jongens zijn afgelopen zondag naar hun school gegaan, hebben daar een aantal ruiten ingegooid en zijn naar binnen gegaan. Daar gingen de vernielingen verder. Onder andere computers en meubilair moesten het ontgelden.

De twee jongens zijn diezelfde zondag nog gearresteerd door de politie. Op het politiebureau hebben ze hun daad bekend. De school had niet verwacht dat de jongens tot deze vernielingen in staat waren. De school meldde de politie dat het ging om een verbod op de online games Runescape en Habbo Hotel. De jongens hebben echter een andere verklaring afgelegd aan de politie.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?