Jordan Mechner brengt zijn eerste game opnieuw uit

Veel mensen kennen Jordan Mechner van de klassieke Prince of Persia. Dit is niet de allereerste game die uit zijn hoofd komt. Daarvoor had je nog Karateka.

Karateka kwam in 1984 uit en bevatte net als Prince of Persia, die 5 jaar later uitkwam, vloeiende animaties en bewegingen. Het verhaal is ook bijna identiek aan het verhaal van de prins. Iemand kidnapt de prinses en de grote held probeert haar terug te halen uit de kerkers waar vele vijanden in verborgen zitten. Jordan Mechner heeft aangekondigd dat hij bezig is deze game opnieuw uit te brengen. Mechner maakte het volgende bekend over deze game;

"It's a project I'm going to be involved in. I can safely say it's not going to be in the way you expect."

Het is nog onbekend met welk team Mechner in zee gaat, op welke console deze remake gaat verschijnen en wanneer hij precies uitkomt. Houdt Gameliner in de gaten voor meer informatie.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?