Kadabra keert eindelijk terug naar Pokémon TCG

Abracadabra, daar is de terugkeer van Kadabra. Na sinds 2003 verbannen te zijn, maakt deze beestachtige mentalist dit jaar weer zijn opwachting in de Pokémon Trading Card Game.

Uri Geller heeft in het jaar 2000 een rechtszaak aangespannen tegen Pokémon, omdat Kadabra teveel op hem leek en hij zich gepersifleerd voelde als een kwaadaardig wezen. Ook de iconografie van Kadabra bracht veel teweeg, dit deed denken aan de Nazi uit de Tweede Wereldoorlog. Hierom is het psychische beest ook al geruime tijd niet meer in de Pokémon-anime te zien. Twee jaar terug heeft Uri Geller het verbod opgeheven, wat een terugkeer van Kadabra op Pokémon-kaarten niet meer in de wegstond. Inmiddels is aangekondigd dat Kadabra 16 juni weer als kaart te bewonderen is. Mensen die alleen Pokémon kennen van de kaartgames, denken wellicht dat Abra evolueert in Alakazam. Ook voor deze liefhebbers van de zakmonsters-franchise is het goed om te weten dat je middels evolutie niet zomaar van nul naar twee lepels buigen gaat.

Nog een aantal maanden wachten dus tot we een Pokémon-kaart van Kadabra kunnen bemachtigen.'Gotta catch 'em all' wordt dan in ieder geval een stukje makkelijker.

BRON TheUriGeller
Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?