Kapotte PS3 moet worden gerepareerd

Gisteren kon je zien in het televisieprogramma Radar dat Sony wettelijk verplicht is om een kapotte PlayStation 3 te repareren. Radar zond dit uit naar aanleiding van honderden klachten die binnenkwamen over kapotte lenzen van de PlayStation 3.

Volgends Radar heeft namelijk 70 procent van de 370 klachten met een kapotte lens te maken. Helaas voor de meeste consumenten was de garantie al verlopen. Sony is echter op de hoogte van maar 68 klachten waarbij de garantie is verlopen.

Contact opnemen met Sony had echter ook niet veel zin, want dan kreeg je te horen dat je een nieuwe PlayStation 3 moest kopen of 198 euro moest betalen voor een willekeurig gerepareerde console. Gelukkig hoeft dat niet meer. Een advocaat die aan het programma Radar meewerkt heeft namelijk bekendgemaakt dat consumenten volgens de wet recht hebben op service zelfs na de garantie.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?