Kies jouw favoriete arcadegames

Vroeger was alles beter roepen sommigen nog wel eens. Zo ook als het gaat om gamen. Arcadegames zijn inderdaad erg populair en daarom heeft Microsoft nu zelfs een heuse competitie in het leven geroepen.

Fans kunnen laten weten welke Xbox Live Arcadegame zij het beste vonden. De winnaars van deze competitie worden gehuldigd op de Game Developers Conference, die in februari plaatsvindt. Er zijn zes categorieën waarin te winnen valt:

-

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?