Klassieke CoD-games stromen vol met spelers

Geplaatst:

Activision heeft de Xbox 360-servers van een aantal klassieke CoD-games opgeknapt. Het gevolg? Duizenden fans die zich weer in de lobby's begeven.

Spelers klaagden al een aantal jaren dat hun geliefde games - zoals Call of Duty: Black Ops en Call of Duty: Modern Warfare 2 - niet meer goed functioneerden op het gebied van online functionaliteiten. Activision heeft eindelijk ingegrepen en de Xbox 360-servers van meerdere CoD-games hersteld. Het resultaat is een enorme lading aan spelers die zich weer onderdompelen in de gloriedagen van Call of Duty. Naar verluidt heeft Call of Duty: Black Ops meer dan 100,000 spelers weten binnen te halen. Dankzij Microsofts zogenaamde 'backward compatibility' ondersteuning kunnen spelers al hun gegevens uit het Xbox 360-tijdperk ophalen en inzetten. Ja, jouw gouden Call of Duty prestige ranks zijn niet verloren gegaan.

De timing van het herstel is natuurlijk geen toeval. Microsoft won de zaak tegen de FTC en het lijkt een kwestie van tijd tot de Activision/Blizzard overname officieel wordt afgerond. Klassieke CoD-games op Game Pass met werkende servers lijkt een no-brainer.

Ga jij ook weer aan de slag met de multiplayerklassiekers? Laat het ons weten.

Bron: The Verge
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Black Ops

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii

Releasedatum

9 november 2010

Ontwikkelaar

Treyarch

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord