Gears of War 2

  • Ontwikkelaar Epic Games
  • Eerste releasedatum 7 november 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Actie , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Knallen met het Combustible Map Pack

Vandaag zou het Combustible Map Pack van Gears of War 2 op de Xbox Live Marketplace worden gezet, en uiteraard heeft Microsoft zich aan die belofte gehouden. Net na middernacht stond het pakket al klaar om gedownload te worden voor 800 Microsoft Points. Je kunt dus weer lekker aan de slag met in totaal drie nieuwe maps voor de game.

Gears of War 2, het langverwachte vervolg op de blockbuster met 4,7 miljoen verkochte exemplaren, de third-person tactische actiegame, en een van de populairste Xbox 360-games EVER. Gears of War 2 gaat weer verder, zes maanden na de gebeurtenissen van Gears of War, en zuigt je mee in een intens en aangrijpend verhaal over de epische strijd tussen de mensheid en de Locust Horde, een ras angstaanjagende wezens die vanuit de krochten van onze planeet opdoemen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?