Kojima betrokken bij Metal Gear Solid film

Het is al enige tijd bekend dat Sony Pictures Entertainment druk bezig is met een Metal Gear Solid film. Omdat gameverfilmingen vaak hetzelfde betreurenswaardige lot afwacht van totale mislukking zijn veel gamers ongerust. Sony is één van de giganten in de entertainmentindustrie en zou slecht bezig zijn als de intellectuele vader van Metal Gear Solid niet betrokken zou worden bij de productie van de film. Tot nu toe was er niet veel bekend over hoe betrokken Kojima was, maar dat is nu gelukkig deels veranderd.

Sony heeft bekendgemaakt dat Kojima betrokken is bij verfilming met Solid Snake in de hoofdrol. De regisseur is nog steeds niet bekend en Kojima neemt die plaats dus niet in. De rol van Kojima zal voornamelijk adviseur zijn. Het script wordt geschreven door Kurt Wimmer, bekend van the Recruit, Equilibrium en Sphere. De film zou ergens in 2009 uit moeten komen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?