Kojima herschreef Death Stranding 2 na COVID-19

Geplaatst:
Aangepast: 18 februari 2024 16:17

Hideo Kojima heeft Death Stranding 2 herschreven na de COVID-19 pandemie. De ontwikkelaar gaf aan dat hij 'de toekomst niet meer wilde voorspellen'.

Tijdens de Game Awards werd de sequel van Death Stranding officieel onthuld. Kojima beantwoorde daarnaast nog een aantal vragen van de host van de show, Geoff Keighley. Op de vraag hoe de pandemie de game heeft beïnvloed antwoordde Kojima dat hij de game helemaal heeft herschreven naar aanleiding van de pandemie. Er is al vaker over de ontwikkelaar gezegd dat hij de toekomst voorspelde. Bijvoorbeeld met Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty, aangezien de game diep inging op hoe snel desinformatie zich kan verspreiden. Hetzelfde werd gezegd over de eerste Death Stranding, aangezien de game een aantal maanden voor het begin van de COVID lockdowns uitkwam en voor een groot deel draaide om eenzaamheid. Voor de rest zijn er nog weinig details weggegeven over Death Stranding 2.

Death Stranding 22

Er is nog geen releasedatum bekend voor Death Stranding 2.

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Death Stranding 2 On The Beach

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

-

Platforms

PlayStation 5

Releasewindow

2025

Ontwikkelaar

Kojima Productions

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord