Konami komt met een hoop nieuwe licenties

Dit jaar kunnen de fans van Pro Evolution Soccer (PES) weer wat extra echte namen in het veld en de menu's van de game aanschouwen. Konami heeft dit jaar namelijk wat nieuwe licenties gehaald van onder andere de UEFA Champions League, de Nederlandse Eredivisie en de Franse Ligue 1.

Ook van grote clubs als FC Barcelona, Real Madrid, Inter Milan, Liverpool en Manchester United zijn licenties binnen gehaald. Daarnaast zijn er ook nog wat kleinere clubs aan de de beurt voor een licentie, zoals Zenit St. Petersburg en Brondby IF.

PES 2009 komt uit op 17 oktober 2008 voor de PlayStation 3, Xbox 360 en pc. Andere versie van de game komen later uit.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?