Laatste Assassin's Creed Odyssey-dlc is onderweg

Geplaatst: 4 juli 2019 22:25
Aangepast: 4 juli 2019 22:33

De laatste dlc voor Assassin's Creed Odyssey is onderweg. 'Judgement of Atlantis', zo heet de dlc, verschijnt deze zomer nog voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Het is een bewogen jaar voor de Assassin's Creed Odyssey-speler. Vorige maand werd de game voorzien van een Story Creator-modus, waardoor spelers de mogelijkheid kregen om hun eigen verhaallijnen en quests te maken. Vandaag is bekend geworden dat de derde en tevens laatste uitbreiding onderweg is naar de spelers. De nieuwe dlc heet 'Judgement of Atlantis.' Helaas is dit vrijwel het enige wat we nu weten van deze dlc. In een tweet op het officiële Twitter account van Assassin's Creed is te lezen dat de nieuwe dlc op 16 juli beschikbaar wordt voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: Twitter

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed Odyssey

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

5 oktober 2018

Ontwikkelaar

Ubisoft Quebec

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord