Larian Studios werkt aan twee nieuwe games

Geplaatst:

De Baldur's Gate 3-ontwikkelaar Larian Studios werkt aan twee nieuwe games. Dat heeft de studio bevestigd in een interview met Game Watcher.

Na het gigantische succes van Baldur's Gate 3, lijkt ontwikkelaar Larian Studios niet stil te zitten. De studio is namelijk bezig met het ontwikkelen van twee nieuwe games. CEO Swen Vincke wilde helaas niet zeggen met welke games het precies zijn, maar wel dat het zich zeker niet in het Baldur's Gate-universum afspeelt. Het gaat om twee compleet nieuwe games en volgens de CEO wordt het, het beste werk van Larian Studios tot nu toe. Het liefst wil Vincke het nu al aan de wereld laten zien, maar helaas is het daar nog te vroeg voor. We moeten dus nog even afwachten wat Larian Studios voor ons in petto heeft.

Baldurs Gate 317

Welke games denk jij dat Larian Studios aan het ontwikkelen is? Laat het ons weten in de reacties. Lees hier Anita's lovende Baldur's Gate 3 review.

Bron: Game Watcher

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Baldur's Gate 3

Series

-

Uitgever

Larian Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

6 oktober 2020

Ontwikkelaar

Larian Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord