League of Legends-MMO voorlopig van de baan

Geplaatst:
Aangepast: 21 maart 2024 22:12

Riot Games gooit het over een andere boeg met hun langverwachte League of Legends MMO. In een move die weinigen zagen aankomen, heeft Marc Merrill, mede-oprichter van Riot, via een post op X aangekondigd dat ze de ontwikkeling van de game volledig resetten. Het team wilde niet nog een dertien-in-een-dozijn MMO uitbrengen die je al in je gamebibliotheek hebt staan.

De visie voor de game was te veel business as usual, en dat is niet waarvoor Riot staat. Ze willen ons iets geven dat we nog nooit eerder hebben gezien, zo hebben ze ons vaker weten te vertellen. Daarom is het tijd voor een frisse start, met een focus op innovatie en het uniek maken van de MMO binnen het alom geliefde Runeterra-universum. Om deze frisse wind door de ontwikkeling te laten waaien, is Fabrice Condominas aangesteld als nieuwe uitvoerend producent. Met nieuw bloed en frisse ideeën aan het roer, hoopt Riot een MMO te creëren die de MMO-wereld op zijn kop gaat zetten.

Voor nu betekent dit dat we even geduld moeten hebben. Merrill benadrukt dat geen nieuws in dit geval goed nieuws is. Het team duikt onder de radar om keihard te werken aan het realiseren van hun vernieuwde visie voor de game.

Bron: X

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot League of Legends

Series

-

Uitgever

Riot Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

29 oktober 2009

Ontwikkelaar

Riot Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord