League of Legends MMO wordt misschien niet uitgebracht

Geplaatst:

Toen Riot Games Valorant onthulde kwam er ook al het nieuws naar buiten dat ze bezig waren met een League of Legends MMO. De ontwikkelaar heeft gedeeld dat de game misschien niet wordt uitgebracht.

Sinds de aankondiging van de MMO is het al een tijdje ontzettend stil rondom de game. Momenteel weten we nog steeds niet waar de game precies overgaat en welke regio's van Runeterra we kunnen bezoeken. Hoofdontwikkelaar Street laat op Twitter weten dat het een mogelijkheid is dat de game nooit uitkomt. Volgens hem zijn de verwachtingen van de fans en Riot Games hoog en zullen ze geen game uitbrengen die hier niet aan voldoet. Aan de andere kant is hij positief over de ontwikkeling van de game en hoe ver het team al gekomen is. Wanneer de game uitkomt is het de bedoeling dat het voor een lange periode wordt ondersteunt.

Veel League of Legends fans waren ontzettend enthiousiast over een aankomende mmo-game, maar het ziet er naar uit dat ze toch nog even moeten wachten. Als de game tenminste uitkomt.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot League of Legends

Series

-

Uitgever

Riot Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

29 oktober 2009

Ontwikkelaar

Riot Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord