Metroid Dread

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 8 oktober 2021
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Metroidvania
  • Gameliner score

Leak: Nieuwe beelden Metroid Dread opgedoken

Er zijn onlangs nieuwe beelden van Metroid Dread opgedoken. De beelden komen van een verborgen video op het officiële Nintendo-kanaal op YouTube.

Tijdens de E3 dit jaar werd Metroid Dread aangekondigd. Deze old-school Metroid-game werd door velen gezien als de klapper van Nintendo's E3-presentatie. Dat lijkt ook zeker terecht, gezien de gameplaybeelden van Metroid Dread ons veel old-school actie beloven. Hoewel de releasedatum nog in dit jaar valt, laat de game nog even op zich wachten. Inmiddels hebben we al wat meer van Metroid Dread's E.M.M.I-robots mogen zien, maar een nieuwe video toont ons meer van het verhaal. Zo zien we namelijk wat Egyptische invloeden. De video in kwestie staat op het officiële YouTube-kanaal van Nintendo, maar is alleen te bekijken via een verborgen link. Wellicht moest de video nog niet online staan en krijgen we later een officiële onthulling.

Metroid Dread verschijnt 8 oktober voor de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?