Leak: S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl komt naar console

Geplaatst: 3 augustus 2022 20:50
-

Het recente S.T.A.L.K.E.R.-nieuws gaat niet alleen over deel twee. Er is namelijk een leaker die claimt dat S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl naar de console komt.

Dit zou moeten gebeuren voordat S.T.A.L.K.E.R. 2 uitkomt. Deze titel is onlangs stilgelegd door de oorlog in Oekraïne en deze console release naar verluidt dus ook. Het nieuws komt vanuit USA blogger nevajno1kto. Hij claimt dat de gehele trilogie op de planning staat. Hij publiceerde een archief van meer dan 4 GB. Hierin stond een vroege versie van de port met de instructies hoe je het moet lanceren. Deze build support gamecontrollers. In de gameplay zelf zijn de user interface en andere elementen anders dan het origineel.

GSC Game World heeft nog niet gereageerd op de geruchten. Zodra ze dat doen, lees je dat hier bij Gameliner.

Bram Noteboom Head of Content

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Ontwikkelaar:

GSC Game World

Uitgever:

THQ Nordic

Release:

23 maart 2007

-

Pc

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord