Lekker eten met behulp van Nintendo Wii

Binnenkort hoef je niet meer te bellen om eten te bestellen. In Japan kun je namelijk vanaf volgend jaar je eten zelfs bestellen via een nieuw kanaal op de Nintendo Wii. Of een soortgelijk eetkanaal ook naar Europa komt, is nog niet bekend.

Het eetkanaal in Japan zal in elk geval 8500 restaurants gaan bevatten. Genoeg menu's om uit te kiezen en het is nog makkelijk ook. Via het Nintendo Wii kanaal kom je op de Japanse website Demae-Can waar je eten kunt bestellen. Het restaurant ontvangt dan een fax en je eten wordt bezorgt.

Het enige probleem kan zijn dat je zelf niet kunt kiezen tussen het eten. Gelukkig heeft Nintendo daar ook iets op gevonden. Je kunt de Nintendo Wii namelijk laten kiezen voor je.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?