Lies of P DLC staat op de planning

Geplaatst:

Neowiz heeft indirect bevestigd dat er een DLC voor Lies of P op de planning staat. Op de site van de ontwikkelaar is namelijk te lezen dat ze specifiek voor deze DLC op zoek zijn naar werknemers.

Neowiz wist met Lies of P het sprookje van Pinokkio om te gieten in een soulslike ervaring. Door de horrorachtige en interessante setting wist de game menig gamer over te halen. In onze review van Lies of P kreeg de soulslike dan ook een hoge score. Het sprookje is echter nog niet volledig ten einde en als je de game al hebt uitgespeeld dan komt dat niet helemaal als een verrassing. Ondanks dat zijn er nog genoeg vragen te stellen rondom de aankomende DLC. De omschrijving van de baan zegt namelijk niet zo veel, want alleen de basis van Lies of P wordt omschreven. Aangezien de DLC op de planning staat en nog niet in ontwikkeling is, gaat het nog wel even duren voordat je ermee kunt beginnen.

Lies of P review Xbox Series XS soulslike1

Lies of P is te spelen via de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en pc.

Bron: Neowiz

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Lies of P

Series

-

Uitgever

NEOWIZ

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

19 september 2023

Ontwikkelaar

NEOWIZ

Gameliner Awards

Best of gamescom 2022

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord