Lindsay Lohan klaagt Rockstar aan vanwege GTA V

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Weer een verhaal in de categorie 'hoe zielig kun je zijn', want Lindsay Lohan klaagt Rockstar aan. Deze dame vindt namelijk dat haar gelijkenis is gebruikt in GTA V. Nu heeft ze haar advocaten ingeschakeld, waarschijnlijk in de hoop om snel geld te scoren.

Want wat is nu precies het probleem? De bekende dame met de smartphone op de cover van GTA V, is volgens Lohan gebaseerd op haar karakter. En dat zonder haar toestemming, stoute Rockstar toch. En daarmee houdt het niet op, nee Lohan vond dat haar karakter nog meer was gebruikt in de game. Even een opsomming:

• Een missie in GTA V zou haar gelijkenis gebruiken. In de missie zou de lookalike de speler vragen om haar thuis te brengen, terwijl je haar tegelijkertijd helpt de paparazzi te ontvluchten.

• In een andere missie moet je een dame fotograferen bij een hotel, dat gebaseerd is op het Chateau Marmont hotel in West Hollywood. De dame in kwestie moet je op de gevoelige plaat zetten terwijl zij seks heeft. En laat Lohan nou net in dat hotel hebben gewoond.

Nou zijn wij natuurlijk benieuwd wat iedereen vindt van deze kwestie. Een zielige manier om aandacht te trekken en geld binnen te halen? Of zal ze daadwerkelijk een zaak hebben?

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Grand Theft Auto V

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

17 september 2013

Ontwikkelaar

Rockstar North

Gameliner Awards

Beste game van 2013

Lees meer