LittleBigPlanet

  • Ontwikkelaar Media Molecule
  • Eerste releasedatum 5 november 2008
  • Platformen PlayStation Portable , PlayStation 3 , PlayStation Vita
  • Genre Platform
  • Gameliner score

LittleBigPlanet verschijnt een weekje eerder

Er is de laatste tijd veel hier op Gameliner geschreven over LittleBigPlanet. De nieuwe game waarin samenwerking een grote rol zal spelen.

Voor iedereen die met smart op deze game zit te wachten hebben we goed nieuws, want Sony heeft besloten om LittleBigPlanet een week eerder uit te brengen. In plaats van 31 oktober ligt de game nu al de 24ste in de winkelrekken.

LittleBigPlanet is een multiplayer puzzel-platform game, waarin user-generated content, samenwerking en natuurkunde een belangrijke rol spelen.
Je verkent samen met 4 personages verschillende levels, vol met obstakels en objecten. Om te overleven en door de levels heen te komen, is samenwerking met de andere personages dan ook van groot belang.

Via deze link kan je meer lezen over de speelsessie die Alex had tijdens de Leipzig Games Convention.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?