LittleBigPlanet verschijnt een weekje eerder

Geplaatst: 16 september 2008 20:40
Aangepast: 8 juni 2018 11:08

Er is de laatste tijd veel hier op Gameliner geschreven over LittleBigPlanet. De nieuwe game waarin samenwerking een grote rol zal spelen.

Voor iedereen die met smart op deze game zit te wachten hebben we goed nieuws, want Sony heeft besloten om LittleBigPlanet een week eerder uit te brengen. In plaats van 31 oktober ligt de game nu al de 24ste in de winkelrekken.

LittleBigPlanet is een multiplayer puzzel-platform game, waarin user-generated content, samenwerking en natuurkunde een belangrijke rol spelen.
Je verkent samen met 4 personages verschillende levels, vol met obstakels en objecten. Om te overleven en door de levels heen te komen, is samenwerking met de andere personages dan ook van groot belang.

Via deze link kan je meer lezen over de speelsessie die Alex had tijdens de Leipzig Games Convention.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot LittleBigPlanet

Series

LittleBigPlanet

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation Portable, PlayStation 3, PlayStation Vita

Releasedatum

5 november 2008

Ontwikkelaar

Media Molecule

Gameliner Awards

-

Lees meer