Luxe Guitar Hero gitaar

Gisteren kwam Logitech met het nieuws dat een luxe editie van de Guitar Hero nu beschikbaar is voor Guitar Hero voor de PS2 en de PS3.

Deze mooie realistische uitvoering is op het moment alleen nog in Amerika te koop voor 250 dollar, maar zal ook zeker bij ons uitkomen. De gitaar heeft een echte houten hals, metalen fretten en een metalen tremolo-arm. De versies voor de Xbox 360 en de Wii laten nog even op zich wachten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?