Check hier alle The Game Awards 2023 content

Skate 2

  • Ontwikkelaar EA Black Box
  • Eerste releasedatum 23 januari 2009
  • Platformen Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

Maak kennis met de mannen van Skate 2

In navolging van de game Skate komt binnenkort deel twee uit de serie. Vandaag is er een nieuwe trailer verschenen van de game, waarin de personages uit de game aan ons worden voorgesteld.

Zoals je ook in de trailer kunt zien, krijgen we in Skate 2 te maken met onder andere Pat Duffy, Colin McKay, Marc Johnson en Terry Kennedy. De nieuwe game komt uit volgend jaar uit.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?