Maak kennis met de verknipte wereld van Atomfall

-

Ontwikkelaar Rebellion heeft een nieuwe gameplayvideo vrijgegeven van Atomfall. We maken kennis met de verknipte wereld en krijgen te zien welke geheimen zich schuilhouden in de vervallen ruïnes van Noord-Engeland.

Atomfall is een first-person survivalgame waarin je het geteisterde land moet zien te verkennen en te overleven. Je begeeft je dus in Noord-Engeland waar het Verenigde Koninkrijk best een aardige tik heeft gekregen. De game speelt zich af in een quarantaine-zone nadat de regio is getroffen door een nucleaire ramp. Echter, er lijkt meer aan de hand te zijn en het is aan de speler om achter de duistere geheimen te komen. Dit gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot. Het gebied wordt overheerst door een militaire groep die niet zo'n zin hebben in opstandelingen en de onderzoeksgroep heeft ook geen trek in pottenkijkers. Daarnaast vind je genoeg bandieten in het wild - en die knokken maar al te graag. Het is aan jou om wapens te vinden, ammunitie te verzamelen en een vuist te maken tegen het regime.

Atomfall staat op de planning voor maart 2025. De survivalgame komt te verschijnen op de pc, PlayStation-consoles en Xbox-consoles.

Bron: Rebellion
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Atomfall

Ontwikkelaar:

Rebellion Software

Uitgever:

Rebellion

Release:

2025

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord