Rock Band

  • Ontwikkelaar Harmonix
  • Eerste releasedatum 23 mei 2008
  • Platformen PlayStation 2 , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii
  • Gameliner score -

Mad Catz komt binnenkort met Rock Band-accessoires

Randapparatuurontwikkelaar, Mad Catz heeft een licentieovereenkomst gesloten met MTV, onder andere licentiehouder van Rock Band, dat men Rock Band-accessoires mag maken. Zo heeft het bedrijf zojuist aangekondigd in een persbericht.

Mad Catz heeft hiermee de rechten om draadloze als niet-draadloze gitaren, drumstellen en microfoons te ontwikkelen en verkopen. De eerste Rock Band-accessoires zullen eerste helft van 2008 bij Gameliner verkrijgbaar zijn. Er zijn verder nog geen specifieke details over de producten naar buiten gebracht. Houd Gameliner in de gaten!

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?