Makers van SEGA Rally worden overgenomen door Codemasters

Codemasters heeft SEGA Racing Studio in Engeland overgenomen. SEGA Racing Studio is recent geleden door SEGA aan de kant gezet omdat het nog voor de komende jaren niet een financieel zelfstandige onderneming kan zijn.

Met de overname krijgt Codemasters er nu veertig nieuwe medewerkers mee, die hun sporen hebben verdiend in de remake van SEGA Rally voor de Playstion 3 en Xbox 360. Alhoewel deze game geen slechte kritieken ontving, voldeed de verkoop niet aan de verwachtingen.

Codemaster, bekend van de Colin McRae en Race Driver series, kunnen nu met deze nieuwe mensen hun portfolio aan racegames gaan uitbreiden.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?