Max Payne 3

  • Ontwikkelaar Rockstar Vancouver
  • Eerste releasedatum 18 mei 2012
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Max Payne 3 eind dit jaar

Take-Two heeft verteld dat de nieuwe May Payne-game momenteel in ontwikkeling is bij Rockstar Vancouver en dat we niet meer lang op de game hoeven te wachten.

De game zal namelijk volgens de officiële website eind dit jaar al verschijnen voor PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

In de eerste twee delen had Max zich al behoorlijk in de nesten gewerkt en ook dit keer zit hij flink in de problemen. Dit keer maken we echter kennis met een oudere Max, aldus Rockstar.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?