Borderlands

  • Ontwikkelaar Gearbox Software
  • Eerste releasedatum 23 oktober 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre RPG , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Meer over nieuwe Borderlands DLC

Borderlands heeft naast de normale game ook twee DLC-paketten; The Zombie Island of Dr. Ned en Mad Moxxi's Underdome Riot. Binnenkort komt Gearbox met een derde DLC-pack.

In The Secret Army of General Knoxx zal de levelcap omhoog gekrikt worden. Daarnaast krijg je een geheel nieuw landschap, nieuwe items, nieuwe vijanden en nieuwe wapens. Er is nog geen releasedatum bekend voor het pakket. De prijs van het pakket is tot nu toe ook een raadsel.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?