Metal Gear gaat vrijdag online

Gisteren zou de Metal Gear Online bèta daadwerkelijk online gaan. Door de miljoenen spelers die zich wilden aanmelden moest dit langer wachten. Nu zal zaterdag de game echt online gaan.

Zaterdag om 12 uur in de ochtend zal de game online gaan. Deze datum kan nog wel aangepast worden onder sommige omstandigheden. De bèta gaat nu ook langer duren. Deze zal nu duren tot elf mei. Of het zaterdag is gelukt met Metal Gear Online lees je natuurlijk op Gameliner!

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?