Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

  • Ontwikkelaar Kojima Productions
  • Eerste releasedatum 12 juni 2008
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score

Metalen PS3 ter ere van MGS4

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots moet dé exclusieve knaller van het jaar worden voor de PlayStation 3. In Japan zal er dan ook een bundel van de game verschijnen.

Dit pakket zal voorzien zijn van een Limited Edition PlayStation 3. Speciaal voor de release van Guns of the Patriots zal de console een Steel Body-uitvoering krijgen. Tevens zal de DualShock 3-controller in deze uitvoering verschijnen. Voor het complete pakket hoeven Japanners 'slechts' een kleine €340 neer te leggen. Een schijntje voor een 40GB PlayStation 3, een controller en de game Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots. De game zal op 12 juni verschijnen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?