Metropole Orkest op Games in Concert

Op 15 november van dit jaar is het weer zover, dan zal Games in Concert weer beginnen. Elk jaar is dit een drukbezocht evenement, waar artiesten en bands lekker veel gamemuziek spelen. En vandaag zijn de eerste namen bekendgemaakt. Dat wil zeggen, de eerste bands die gaan optreden op die dag in november.

We zien tussen de namen onder andere After Forever en het Metropole Orkest. Naast de gamemuziek zullen er ook video's te zien zijn met onder andere BioShock, Super Mario Galaxy en Donkey Kong Country.

Wil je ook genieten van een prachtige dag, dan kun je via Ticketservice kaarten bestellen voor dit evenement. Let's rock and roll!

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?