Microsoft organiseert ook persevenement

In navolging van Sony organiseert Microsoft ook volgende maand een persevenement. Net als Sony houdt Microsoft de spanning over de inhoud er ook in.

Wat wel bekend is, is dat het evenement de naam 2008 Spring Showcase krijgt en de pers getrakteerd wordt op (demo)versies van Gears of War 2, Fable 2 en Ninja Gaiden 2.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?