Microsofts versie van Home in aantocht?

Volgens sommigen zou Microsoft al enige tijd bezig zijn met een eigen versie van Home, de online wereld waar Sony mee zal komen voor de PlayStation 3. Destijds waren het geruchten die maar op weinig gebaseerd leken, nu wordt het gerucht echter ondersteund door een tweetal afbeeldingen.

Op de beelden zien we allereerst de naam van de feature: My GamerPad. Wanneer we vervolgens iets verder kijken zien we een wat minder gedetailleerde wereld dan in Home, met daarin een personage, lijkend op een volgroeide Mii.

Of dit alles echt is krijgen we misschien wel op de E3 te horen. Microsoft heeft nog niets officieel laten weten, maar de E3 is natuurlijk wel het juiste moment ervoor.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?