Miljoenen Chinezen internetverslaafd

Ongeveer 4 miljoen Chinese webgebruikers, zijn internetverslaafd volgens een onderzoek van een comité uit China. 10% van deze verslaafden zijn minderjarig en spelen vooral online-games.

Het comité wil graag dat er een technologie in de online-games komt die ervoor zorgt dat de speler vanzelf uitlogt na een bepaalde speelduur. Ook willen ze dat er strenger gecontroleerd wordt op de ongezondheid van de games. Ongezonde games zijn volgens de Chinese overheid; games met veel geweld of pornografie. Ook on-patriottistische games zouden niet mogen, bijvoorbeeld oorlog-games waarin China de slechterik is.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?