Modern Warfare 2 beste Call of Duty bij launch op Steam

Geplaatst:
Aangepast: 28 oktober 2022 21:19

Call of Duty: Modern Warfare 2 is vandaag gereleased en heeft direct al een record te pakken. Het is de Call of Duty met de meeste gelijktijdige spelers op Steam.

Ondanks dat Call of Duty: Modern Warfare 2 officieel gezien nog geen 24 uur geleden het levenslicht zag, heeft Activision met deze nieuwste titel direct al een aardige statistiek te pakken. Gelijk op de dag van release werd een records gevestigd voor de hoogste piek van mensen die gelijktijdig Call of Duty: Modern Warfare 2 op Steam spelen. Met zo'n 238.522 spelers wist het direct al Call of Duty: Black Ops te overtreffen. Het kan zomaar dat dit record nog verder opgeschroeft wordt. Op het moment van schrijven zijn er namelijk bijna 215.000 mensen elkaar te lijf aan het gaan met allerlei wapens in Call of Duty: Modern Warfare 2.

Call of Duty Modern Warfare 26

Call of Duty: Modern Warfare 2 is vanaf vandaag te spelen op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

Bron: Steam
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022)

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

28 oktober 2022

Ontwikkelaar

Infinity Ward

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord