Call of Duty: Modern Warfare 2

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 10 november 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Modern Warfare 2 krijgt extra content in 2010

Geachte virtueel ten strijde trekkende soldaten in Modern Warfare 2 opgelet, in de lente van 2010 kunnen we nieuwe content voor de game verwachten. Kunnen we tot die tijd mooi nog de tijd doden met vele potjes online modern oorlog voeren.

DLC is planned for the wonderfully vauge timeframe of Spring. I'll let you know when we know when it'll be done.

Tot zover de korte reactie op de vraag aan Robert Bowling van Infinity Ward over wanneer we downloadbare content kunnen verwachten. Helaas onthuld hij nog niks over de mogelijke inhoud, dus we dienen nog even in spanning af te wachten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?