Call of Duty: Modern Warfare 2

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 10 november 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Modern Warfare 2 wellicht ook naar de Wii

Ongeveer 2 jaar geleden kwam Infinity Ward met de game Call of Duty 4: Modern Warfare. Deze game werd echter niet uitgebracht voor de Nintendo Wii. Een paar weken geleden kwam Infinity Ward met het nieuws dat ze Call of Duty 4: Modern Warfare alsnog voor de Wii uit gaan brengen.

Op dezelfde dag dat deze game voor de Wii wordt uitgebracht, wordt ook Modern Warfare 2 gelanceerd. Daarom ontstond al snel de vraag of Modern Warfare 2 ook een Wii-versie gaat krijgen. Op de gamescom had Activision hier het volgende op te zeggen:

"Als de verkoop van Call of Duty: Modern Warfare meevalt dan zullen we daar zeker over nadenken."

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?