Call of Duty: Modern Warfare 3

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 8 november 2011
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Modern Warfare 3 Double XP weekend is begonnen

Om de release van de nieuwste downloadable content van Call of Duty: Modern Warfare 3 te vieren, Collection 2, die nu ook beschikbaar is voor pc en PlayStation 3, heeft Infinity Ward een double XP weekend ingelast.

Het dubbele ervarings weekendje is vanaf gisteren al begonnen en duurt waarschijnlijk tot en met dinsdag. Dit heeft te maken met de verschillende tijdzones. Dus voor alle soldaten op het slagveld, de roeping van de plicht roept je, het is tijd voor een lang weekend gemoderniseerde oorlogvoering.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?