Call of Duty: Modern Warfare 2

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 10 november 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Modern Warfare vuurt een releasedatum af

Op de GDC 09 is vandaag aangekondigd dat Call of Duty: Modern Warfare 2 wereldwijd op 10 november 2009 wordt gereleased. De game is een vervolg op het zeer succesvolle Call of Duty: Modern Warfare, dat veel records verbrak en tot nu toe al meer dan twaalf miljoen keer is verkocht.

Volgens de algemeen directeur van Infinity Ward, Vince Zampella, zit het met de motivatie bij het team allemaal wel goed:

Het hele team is supergefocust. We willen dat dit onze spectaculairste game ooit wordt. We houden rekening met de kleinste details en we zorgen ervoor dat de finishing touch nergens ontbreekt, zodat Modern Warfare 2 de beste game wordt die we ooit hebben gemaakt. We kunnen niet wachten tot het 10 november is en onze fans met de game aan de slag kunnen gaan.

Ook is er nog een debuut trailer van de game verschenen, die je hieronder kunt zien. Maak je alvast maar klaar voor het najaar, want dan wordt het weer knallen geblazen met een nieuwe Call of Duty game!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?