Monster Hunter Digital Event in aantocht

Geplaatst: 8 maart 2022 12:35

Volgende week zendt Capcom een Monster Hunter Digital Event uit op het Twitch-kanaal van de Monster Hunter-franchise. Daar kunnen we een hoop informatie over de opkomende Monster Hunter Rise: Sunbreak-DLC verwachten.

De laatste Nintendo Direct-presentatie van 2021 werd afgetrapt met het nieuws over de Monster Hunter Rise-DLC. De DLC gaat door het leven als 'Sunbreak' en bevat een nieuw verhaal, nieuwe gebieden, kersverse monsters en frisse gameplay. Trailers van Monster Hunter Rise: Sunbreak doen fans al maandenlang verlangen naar meer. Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten op nieuwe informatie. Er is namelijk een livestream aangekondigd die zich focust op de aankomende DLC. Daarin krijgen we twintig minuten aan nieuwe informatie voorgeschoteld. We kunnen rekenen op de onthulling van fonkelnieuwe monsters, gameplay-informatie en meer.

Het Monster Hunter Digital Event vindt plaats op dinsdag 15 maart om 15:00 uur Nederlandse tijd. Je kunt de livestream bekijken op het officiële Twitch-kanaal van de Monster Hunter-franchise.

Bron: Monster Hunter
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Monster Hunter Rise

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

26 maart 2021

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord