Monster Hunter G komt naar de Nintendo Wii

In januari 2005 werd Monster Hunter G uitgebracht op de PlayStation 2. De game was toen een soort van update voor de game uit 2004, Monster Hunter, en voegde een aantal nieuwe dingen toe, zoals nieuwe quests en nieuwe wapens. Capcom heeft nu aangekondigd dat ze de game uit gaan brengen op de Nintendo Wii.

De game zal gewoon een port zijn, en daardoor zal er inhoudelijk vrij weinig veranderen. Wel krijgt de game ondersteuning voor breedbeeld schermen en zullen er nog wat andere kleine dingetjes aan worden toegevoegd. De game staat in de planning voor de lente van volgend jaar.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?