MTV ziet nog leven in UMD

Paul DeGoover, head of home entertainment MTV, heeft vandaag bekendgemaakt dat ze series op de UMD willen gaan verkopen. Ze gaan in samenwerking met Sony de series Jackass, Beavis & Butthead en Aeon Flux op UMD zetten.

De UMD met de series van MTV erop zijn vanaf volgende week te koop in de VS voor $15. Of ze ook naar Europa komen is niet bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?