Call of Duty: World at War

  • Ontwikkelaar Treyarch
  • Eerste releasedatum 14 november 2008
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS , Nintendo Wii
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Multiplayer van Call of Duty 5 wordt de beste

Ontwikkelaar Treyarch heeft gezegd dat de multiplayer van Call of Duty: World at War de beste multiplayer tot nu toe wordt in een Call of Duty game. Deze uitspraak werd gedaan door Noah Heller, de Senior Producer van de nieuwe game. Volgens hem voelt het gewoon een stuk lekkerder aan dan in het vorige deel.

Een gewaagde uitspraak, aangezien de multiplayer van Call of Duty 4: Modern Warfare (Infinity Ward) echt een topper was, en nu nog steeds volop wordt gespeeld door mensen over de hele wereld. Als de multiplayer van deel vijf dan nog beter belooft te worden, dan staat ons heel wat te wachten!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?