Nachtbrakers: 30/06 met Cyberpunk 2077, Pokémon en Game of Thrones

Hallo, lieve lezertjes. Welkom bij een nieuwe editie van mij Nachtbraker! Ik heb weer een drukke dag gehad. Het huishouden bijhouden, mijn dochter vermaken, de tuin bijhouden, de schuur leegruimen en ga zo maar even door. Maar om even on point te blijven, laten we kijken of het in de gamingwereld ook zo druk is geweest vandaag!

onbekend

  • We beginnen met Cyberpunk 2077! Er is namelijk een leuke Easter Egg ontdekt in deze game. Een iconisch zwaard van The Witcher, namelijk Aerondlight, is te bemachtigen in de game. Niet als zwaard, maar wel als auto! Dat is nog eens bochten afsnijden!
  • Ja ja, daar zijn we weer, Rockstar fans! Weer nieuwe fun stuff in Red Dead Online! Net als iedere week! Zo heb je drie keer beloningswaarde in alle Showdown modes en gratis Resupplies voor Traders en Moonshiners! Wees er snel bij!
  • Pokémon fans opgelet! Er is weer nieuwe Pokégear voor de Nintendo Switch. Er is een nieuwe Pokéskin voor de Pro Controller, een nieuw Pokéhoesje voor de Switch en een gave nieuwe Pokéheadset. Gotta catch 'em all!
  • Er is een nieuwe Teenage Mutant Ninja Turtles film in de maak. Dat wordt alweer de zevende film van de franchise. Deze film gaat geproduceerd worden door Seth Rogen die samen gaat werken met Nickelodeon. Ik ben benieuwd hoe deze film eruit gaat zien!
  • De game Pokémon Masters krijgt een aantal updates. Zo kun je deelnemen aan een nieuwe Story Event, nieuwe varianten Pokémon eieren uitbroeden, zoals Meowth en Tauros, en nog veel meer! Zoals ik net als zei; Gotta catch 'em all!
  • Niantic, bekend van Pokémon Go, is bezig met het volgende project. Catan: World Explorers. En het gaat zijn zoals je waarschijnlijk al verwacht: de wereld om je heen veranderd in locaties voor deze game en overal verzamel je steen, hout, graan, wol en erts. Verzamel jij het meeste van alles?
  • Goed nieuws voor de Thronies! Emilia Clark en Kit Harrington komen terug! De Spin Off van de serie, House of Targaryen, komt in 2022 naar de beeldbuis! Ik beschouw mezelf als een heuze Thronie dus ik kan niet wachten om deze Spin Off te zien!
  • Er zijn al heel wat Sega Age games op de Nintendo Switch verschenen, waaronder Sonic en Wonder Boy games. Daar komt binnenkort weer een nieuwe bij. Deze keer is het Herzog Zwei. De oorspronkelijk release voor de Sega Genesis was in 1989. Ik ben benieuwd hoeveel gamers deze game nu gaan spelen.
  • Iedereen wilt de Pokémon Zeraora blijkbaar. Zó veel mensen in ieder geval dat de Home app gecrasht is. Maar om alle paniek te voorkomen: de problemen zijn ook alweer opgelost gelukkig! Gotta catch 'em all indeed...

Dat was hem dan maar weer. Een overdosis aan Pokémon, maar af en toe mag dat natuurlijk! Ik hoop dat je weer wat wijzer bent geworden over de gamingwereld! Nu laat ik jullie achter met een nummer van Tupac, de GOAT! Arrivederci allemaal!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?