Netflix Avatar The Last Airbender blijkt een succes

Geplaatst:
Aangepast: 4 maart 2024 19:28

Ja hoor, Netflix heeft een nieuwe klapper te pakken, namelijk de adaptatie van 'Avatar: The Last Airbender'. Binnen de eerste vier dagen na release stormde de serie naar een indrukwekkende 21,2 miljoen views, waardoor de serie zich in de laatste week van februari tot onbetwiste kampioen van het streamingplatform bekroonde.

Vergeleken met de 'One Piece'-adaptatie, die al indrukwekkend opende met 18,5 miljoen views, zet 'Avatar' een nieuwe standaard met 13% meer kijkers. Een lekkere opsteker voor Netflix, dat sinds kort een boekje open doet over de kijkcijfers. De cijfers doen meer dan alleen imponeren; ze fluisteren - of schreeuwen, afhankelijk van wie je het vraagt - over de potentie voor een tweede seizoen. De snelle beslissing van Netflix om 'One Piece' een tweede seizoen te gunnen na vergelijkbare successen, geeft fans van 'Avatar' hoop.

Dus, houd je staf bij de hand en 'yip yip'. Als Netflix's track record iets is om op af te gaan, kunnen we binnenkort waarschijnlijk meer avonturen verwachten van 'Team Avatar'. Avatar: The Last Airbender' bewijst maar weer eens dat sommige verhalen tijdloos zijn, en Netflix lijkt steeds beter te weten hoe ze deze sucessen naar het grote scherm moeten vertalen.

Bron: Netflix

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord